10月1日(月)の千葉大学大学院入学式の挙行について

掲載日:2018/09/28

本日時点においては、大学院入学式を挙行する予定ですが、
現在、大型で非常に強い台風24号の接近が予測されております。

入学式に出席予定の方は、気象情報に留意し、身体の危険を回避する
必要のある場合は、無理に出席することのないようご注意願います。

なお、中止の場合は、本ホームページ上で、あらためてお知らせします。

Concerning the Graduate schools' Entrance ceremony on Mon, October 1st

Chiba University is planning to hold the entrance ceremony for Graduate school students on October 1st.
However, the powerful typhoon No. 24 is currently approaching to Kanto area.

Those who will attend the entrance ceremony should pay attention to the weather information and should not attend the ceremony if they will be endangered by doing so.

If the entrance ceremony is cancelled because of the typhoon, it will be announced on this website.